Een woning kopen

shape

Een woning kopen?

Ik koop voor het eerst een woning
Het kopen van een woning is een spannende aangelegenheid, helemaal wanneer je er geen ervaring mee hebt. Laat je adviseren door de makelaars van Wormgoor; je betaalt een reële koopsom voor de woning, je wordt van A tot Z begeleid, komt niet voor onaangename verassingen achteraf te staan en hoeft niet om te kijken naar de administratieve afwikkeling.

Ik heb al een koopwoning en wil wat anders
Wanneer je reeds een eigen woning hebt, is het van belang om te weten wat deze waard is. Klik hier voor een gratis WAARDEBEPALING van jouw woning en je weet precies wat je straks kunt besteden.

spacejoy XM miHibz64 unsplash scaled

Wat doen wij als aankopende makelaar?

Besparing van kosten is een belangrijke reden waarom mensen geen aankopende makelaar in de arm nemen, maar zij bezuinigen juist op de verkeerde dingen.

Veel potentiële kopers gaan ervan uit dat ze een beroep kunnen doen op de diensten van de verkopende makelaar. Tot op zekere hoogte is dat zo, namelijk als dat in het belang is van de verkopende partij. Want een verkopend makelaar behartigt niet kopers belangen, maar uitsluitend die van de verkoper.

Wormgoor Makelaars kunnen jou juist kosten besparen bij de aankoop van een woning.
Wij staan je met raad en vooral daad bij, tijdens het vinden van uw nieuwe thuis. En bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop.
Wat komt er allemaal bij het kopen van een huis kijken? Hieronder vind je nog een paar praktische tips.

Voorkom een miskoop
De onafhankelijke en nuchtere inbreng van de aankopende makelaar kan je onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden je voor een foute aankoop of te veel betalen. Je wordt gewaarschuwd voor eventuele risico’s, want je bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Wij hebben daar kijk op.

Ga op zoek naar dat ene huis
Van jou kan niet verwacht worden dat je dagelijks in de gaten houdt, welke woningen te koop komen. Dat is juist ons werk! Wij maken bij het zoeken gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen in en buiten de regio staan geregistreerd. Jouw vragen en wensen worden via de computer met het aanbod vergeleken. Daardoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. Er gaat geen tijd verloren aan mogelijkheden die achteraf toch niet haalbaar zijn. En de kans dat je een huis op maat over het hoofd ziet, is heel klein.

Kies voor zekerheid en veiligheid
Natuurlijk kun je ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar als je dat gevonden hebt, wat dan? Wat dacht je van het hele gedoe rond de aankoop? Van het geharrewar over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Wij behoeden jou voor eventuele juridische voetangels en klemmen. Wij begeleiden je efficiënt bij alle perikelen rond de aankoop. Dat is een veilig idee. Het gaat per slot van rekening om een aanzienlijk bedrag.

Wij bieden jou aan:

1. Gratis Hypotheekadvies.
Weet nu alvast wat jouw financieringsmogelijkheden zijn, passend bij je persoonlijke situatie. Je bent goed voorbereid en straks in staat om tijdig actie te ondernemen wanneer je jouw droomwoning hebt bezichtigd.

2. Gratis bezichtiging met een beëdigd makelaar- taxateur voor een objectieve beoordeling.

3. Aanvullend onderzoek.

Wanneer je de onderhandeling wenst te starten dan gaan wij actief voor je aan de slag met o.a.:

  • Juridisch onderzoek (overheid, bestemming, omgevingsontwikkelingen, kadaster e.d.)
  • Marktvergelijking; reële koopsom bepalen, bespreken van onderhandelingstactiek etc.
  • eventueel aanvullend bouwtechnisch onderzoek.

4.Onderhandelingen voeren
De vorderingen in het onderhandelingsproces worden met je besproken en wij adviseren je ten aanzien van het vervolg.

5. Administratieve afhandeling
Wij controleren de koopakte en nemen deze uitgebreid met je door. Vervolgens wikkelen wij het proces af tot en met de overdracht bij de notaris.

6. De kosten

Neem vrijblijvend contact met ons op en in overleg met jou en naar aanleiding van jouw wensen en onze mogelijkheden maken wij met jou een prijsafspraak.

Voor de financiering zal er een (vervolg)afspraak met een van onze hypotheekadviseurs worden gemaakt zodat je maatwerk advies ontvangt aan hand van de gerealiseerde aankoop. Je weet precies wat straks uw maandlasten zijn.

Mocht na bezichtiging en/of onderhandeling jouw aankoop niet doorgaan, dan gaan wij met je op zoek naar de volgende woning.

Wees verzekerd van een professionele ondersteuning tegen reële kosten en neem contact op met ons kantoor!

Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!