Particuliere schadeverzekeringen

shape

Verzekeringen

Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn, zodat je bij onverwachte gebeurtenissen niet voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons kantoor terecht voor verzekeringen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen.
Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche, zodat wij jou hét advies kunnen geven dat aansluit aan jouw situatie en behoeften.

Samen met onze adviseurs kijken we met jou naar de verzekeringen die voor jou relevant zijn en welke dekking past bij je behoeften. Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering, een woonverzekering of een reisverzekering. Wij hebben de juiste oplossing voor je. Met onze verzekeringen kun je je bezig houden met andere dingen. Je weet dat je goed beschermd bent tegen onverwachte kosten.

Wij begrijpen dat schade aan je eigendommen of andere onverwachte gebeurtenissen erg vervelend zijn. Wij zullen er alles aan doen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Schadeafwikkeling

Onze schadeafdeling begeleidt je van A tot Z, zodat de schade naar tevredenheid wordt afgewikkeld.
Wij vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen en doen er alles aan om de schadeclaim zo snel en efficiënt mogelijk af te wikkelen. Dan kun jij je bezig houden met andere zaken.

Kortom, bij ons ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en voor een snelle en adequate afhandeling van je schadeclaim.

 

Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!