Welkom bij Wormgoor

Voor een eerlijk advies

Je hebt een mooi huis gezien en wil weten of hiervoor een hypotheek mogelijk is. Of misschien is het huis fijn, maar is het tijd om te gaan verduurzamen en te verbouwen. Wij hebben ervaren hypotheekadviseurs om je te adviseren over de bestaande of nieuwe hypotheek. Wij bieden een transparant en onafhankelijk advies. Wij hebben ingangen bij meerdere geldverstrekkers en kunnen goed beoordelen welke hypotheek het beste bij je wensen past.

Wij kijken niet alleen naar rente, maar ook naar voorwaarden en kosten. Kortom: wij bekijken het in zijn totaliteit. In het eerste gesprek inventariseren we je wensen, gezinssituatie, en je gewenste uitgavepatroon. Uiteraard doen we dit in begrijpelijke taal.

Wij houden van persoonlijk advies, en begeleiden je van het eerste gesprek tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Iedere situatie is uniek. Tijdens het traject houden we de lijnen kort, tussen jou en de hypotheekverstrekker. Wanneer je tijdens het traject met vragen komt te zitten, helpen wij je graag. Dit kan zowel met een afspraak, telefonisch of via de digitale weg. Wat jou het beste uitkomt. Wij staan garant voor een eerlijk en oprecht advies. Bij onze kantoren kun je gerust binnenlopen, wij zijn er voor je.

Onze diensten

De beste service voor jou

icoonzwart

Je eerste huis kopen

Energis tically monetize customized initi atives rather than progressive channels leade egistically.

Meer lezen
icoonzwart

Hypotheek oversluiten

Proin ergetically disintermediate B2 potentiality rather than progress monetize just synergy.

Meer lezen
icoonzwart

Verbouwingshypotheek

Mauris blandit aliquet tortor risus. Donec eget magna sollic ctudin molestie eget malesuada.

Meer lezen
icoonzwart

Beleggingshypotheek

Vivamus magna justo, lacinia egete consectetur sed, progress monetize convallis at tellus.

Meer lezen
icoonzwart

Hypotheek analyse

Curabitur noner nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Mauris blandit aliquet.

Meer lezen
icoonzwart

Overbruggingskrediet

Donec rutrum congue leo eget malesuada diam amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Meer lezen

Kom gerust bij ons binnen lopen, wij zijn er voor je.

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

“Prettige en snelle communicatie. Erg duidelijke uitleg en kon op alle vragen antwoord geven. Bereid om alle keuzes grondig te bespreken en heeft verschillende opties uitgewerkt zodat ik de beste keuze kon maken. Tijdens de vakantie periode kon ik nogsteeds terecht bij collega's welke ook op de hoogte waren.”

Harm Wikkerink

icon

“Jochem is een betrokken hypotheekadviseur die alle moeilijke zaken in begrijpelijke taal uit kan leggen. Voor starters is dit heel erg belangrijk, een huis kopen is immers al ingewikkeld genoeg! Wij zijn zeer tevreden.”

Lotte

icon

“Na ons eerste contact werd er snel actie genomen om een hypotheekofferte te krijgen. Het eerste gesprek verliep zeer positief. Communicatie in het vervolg verliep kort en bondig. Op vragen van onze kant werd snel gereageerd. Het advies van dit kantoor is zeer kundig.”

C.V.

icon
BLOG

Laatste nieuws

Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!