Wormgoor – Zelfstandig adviseur van Regiobank

shape

Een vertrouwd gezicht in de buurt

Als het gaat om bankieren begrijpen wij maar al te goed dat je terecht wilt bij een kantoor bij jou om de hoek. Dat het fijn is om altijd een kantoor binnen te kunnen komen lopen om je vraag direct te kunnen stellen aan een adviseur. Dit alles zonder minutenlang in een telefonische wachtrij te staan. Dat vinden wij heel normaal.

Je kunt bij onze kantoren in Eibergen en Neede terecht met al je vragen en wensen over bankieren. Denk aan het openen van een betaal- en spaarrekening voor jezelf of je kinderen en het aanvragen van een hypotheek . Ook voor lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen bieden wij producten aan op het gebied van betalen en sparen.

Onze adviseurs zijn ervaren en hebben uitgebreide kennis van de verschillende diensten en producten van Regiobank. Overstappen moeilijk? Welnee. Wij helpen je graag bij dit proces en adviseren naar jou wensen en behoeften

Met Regiobank kun jij bankieren zoals jij dat wil. 24 uur per dag en 7 dagen per week digitaal via Mijn Regiobank of de Mobiel Bankieren app. En heb je hulp nodig? Dan loop je gewoon binnen bij een van onze kantoren.

Wil jij ook bankieren zoals jij dat wil met een adviseur in de buurt? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het beheren van je financiën en het realiseren van je financiële doelen.

14736_fullimage_ld 1200x628 1
Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!