Bankzaken

shape

Jouw lokale regiobank

Als het gaat om je bankzaken begrijpen wij maar al te goed dat je terecht wilt bij een kantoor bij jou om de hoek. Dat je een kantoor binnen kunt lopen als je dit graag wilt, in plaats van minutenlang in een telefonische wachtrij staan, voordat je een medewerker te spreken krijgt.

Je kunt bij onze kantoren in Eibergen en Neede terecht voor een breed scala aan bankzaken, zoals het openen van een bankrekening, het aanvragen van een hypotheek of het beleggen van je geld. Onze bankexperts zijn ervaren en hebben uitgebreide kennis van de financiële sector en de verschillende diensten of producten die worden aangeboden. Wij helpen je hier graag mee en adviseren je bij het proces.

Daarnaast bieden wij een breed scala aan digitale bankdiensten. Hierdoor heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot je financiële gegevens en kun je overboekingen doen waar en wanneer je maar wilt.

Kortom, ook voor je bankzaken kun je bij onze kantoren terecht. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het beheren van je financiën en het realiseren van je financiële doelen.

 

14736_fullimage_ld 1200x628 1