Levensverzekeringen

shape

Bij onverwachte gebeurtenissen

Levensverzekeringen bieden financiële bescherming voor jou en je naasten in het geval van onverwachte gebeurtenissen, zoals bij overlijden.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten levensverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de overlijdensrisico- of kapitaalverzekeringen. Onze experts kunnen je in begrijpelijke taal adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste verzekering die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Een overlijdensrisicoverzekering is bijvoorbeeld een uitstekende keuze als je je financiële bescherming wilt voor je nabestaanden als je komt te overlijden. Deze verzekering wordt zeer regelmatig bij een hypotheek aangegaan.
Een kapitaalverzekering kan worden gebruikt voor het opbouwen van kapitaal voor later.

Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat je verzekert en wat je van deze verzekering mag verwachten. Daarom bieden wij een laagdrempelige en persoonlijke benadering en staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Neem contact op met onze adviseurs. Zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste levensverzekering die aansluit bij je persoonlijke situatie.

Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!