Over ons

Wij zijn al jaren een bekende naam in de Achterhoek en Twente.

Assurantiekantoor Wormgoor is een toonaangevend assurantiekantoor met specialisatie op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Neemt rustig de tijd voor je en legt het begrijpelijk uit. Vervolgens houdt hij je goed op de hoogte

Wanneer je vragen hebt zijn wij te allen tijde bereid om deze te beantwoorden.

Onze diensten

De beste service voor jou

icoonzwart

Particulier

Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering, een woonverzekering of een reisverzekering. Wij hebben de juiste oplossing voor je.

Meer lezen
icoonzwart

Zakelijk

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij een breed scala aan zakelijke verzekeringen die zijn afgestemd op jouw specifieke bedrijfssituatie.

Meer lezen
icoonzwart

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen bieden financiële bescherming voor jou en je naasten in het geval van onverwachte gebeurtenissen, zoals bij overlijden.

Meer lezen
REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

“Prettige en snelle communicatie. Erg duidelijke uitleg en kon op alle vragen antwoord geven. Bereid om alle keuzes grondig te bespreken en heeft verschillende opties uitgewerkt zodat ik de beste keuze kon maken. Tijdens de vakantie periode kon ik nogsteeds terecht bij collega's welke ook op de hoogte waren.”

Harm Wikkerink

icon

“Jochem is een betrokken hypotheekadviseur die alle moeilijke zaken in begrijpelijke taal uit kan leggen. Voor starters is dit heel erg belangrijk, een huis kopen is immers al ingewikkeld genoeg! Wij zijn zeer tevreden.”

Lotte

icon

“Na ons eerste contact werd er snel actie genomen om een hypotheekofferte te krijgen. Het eerste gesprek verliep zeer positief. Communicatie in het vervolg verliep kort en bondig. Op vragen van onze kant werd snel gereageerd. Het advies van dit kantoor is zeer kundig.”

C.V.

icon
Begin een chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Wormgoor Whatsapp
Welkom bij Wormgoor 👋
Mocht je vragen hebben dan zijn we ook via Whatsapp te bereiken tijdens kantooruren!